Жан Тод разкри малко за ситуацията около неговия приятел и бивш

...
Жан Тод разкри малко за ситуацията около неговия приятел и бивш
Коментари Харесай

Жан Тод: Михаел Шумахер вече не е онзи, когото познаваме от Формула 1

Жан Тод разкри малко за обстановката към неговия другар и някогашен сътрудник в Скудерия Ферари – Михаел Шумахер. Бившият началник на „ черните кончета “ обаче призна с горест, че великият немец „ към този момент не е оня Михаел, който всички познаваме от Формула 1 “, пише .

В идващите седмици ще се означи десетгодишнината, откогато седемкратният международен първенец претърпя доста тежък случай по време на ски ваканцията си, като от този момент не е виждан или чуван обществено.

Тод е един от дребното хора, които имат достъп до 54-годишния немец, който е любим на редица генерации почитатели на най-технологичния спорт на планетата.

„ Михаел е тук, тъй че не си липсваме “, съобщи Тод пред френското издание L'équipe.

“Истината обаче би трябвало да я знаят всички. Това не е оня Михаел, който познаваме от интервала му във Формула 1. Той е доста друг. Важно е, че е много подкрепян от своята брачна половинка и неговите две деца, които го пазят “ , съобщи още Тод.

Шумахер претърпя черепно-мозъчна контузия през декември 2013 г. след рухване във Френските Алпи, само че никой не знае какво е положението на славния водач от Формула 1.

„ Неговият живот е друг в този момент и имам привилегията да споделям някакви мигове с него. Това е всичко, което мога да кажа “, продължи с изрече си по тематиката Тод.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР